Informații privind protecția datelor

Societatea Alvik Design Srl CIF 37008720 J08/201/2017 Str. Berzei 7 Brasov, operatorul magazinului online https://alvik-jewellery.com/, declară că toate datele personale sunt considerate strict confidențiale și sunt tratate în conformitate cu prevederile unitare ale Regulamentului General privind Protecția Datelor UE (RGPD).

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile noastre cu privire la protecția datelor. Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la informațiile nostre privind protecția datelor vă rugăm să ne contactați la office@alvik-jewellery.com

1. Ce fel de date personale sunt supuse prelucrării?

În cazul în care apelați la serviciile magazinului nostru online sau ale unităților noastre (adică magazine și puncte de desfacere), prelucrăm diferite tipuri de date personale ale dvs.

 • În cazul vizitării paginii noastre de internet

În cazul vizitării paginii noastre de internet, pe parcursul acesteia colectăm diferite informații, de ex. adresa dvs. IP, configurarea browserului și a limbii preferate, paginile de internet accesate și durata vizitei. Monitorizăm în continuare traseul dvs. în cadrul paginilor de internet și link-urile accesate, pentru a putea adapta cât mai bine conținutul și a vă putea oferi produsele și conținutul pe care le veți aprecia.

În cadrul vizitei la paginile noastre de internet, în browserul de internet folosit de dvs. și în echipamentul dvs., introducem și apoi citim fișiere cookies, aspect care face obiectul unui capitol separat în cadrul acestor Principii.

În afara fișierelor cookies, prelucrăm și date privind comportamentul dvs. pe web, adresa dvs. IP, datele puse la dispoziție de browserul dvs. – adică rezoluția, sistemul de operare al echipamentului dvs., inclusiv versiunea acestuia și configurarea limbii.

 • În cazul în care efectuați o achiziție

Cele mai frecvente date puse la dispoziția noastră sunt cele obținute prin intermediul formularului de comandă a produselor sau a altor servicii, din cadrul paginilor noastre de internet. Este vorba, în principal, despre datele necesare încheierii și îndeplinirii contractului de vânzare.

Aceste date sunt necesare satisfacerii comenzii dvs. și pot fi împărțite în următoarele categorii:

 1. Date de identificare, adică numele și prenumele, eventual C.U.I. și C.I.F, în cazul achiziției pe firmă;
 2. Date de contact, adică adresa de e-mail, adresa de corespondență, adresa de facturare, numărul de telefon, contactul bancar și informațiile privind plata.
 3. Date care apar pe durata existenței contractului – adică produsele achiziționate, volumul serviciilor prestate și segmentul clientului.
 • În cazul în care efectuați o înregistrare

În cazul în care doriți să beneficiați de avantajele contului de client, este necesară înregistrarea prealabilă în cadrul paginii noastre de internet https://alvik-jewellery.com/. Contul de client este protejat prin intermediul parolei alese de dvs., la care nu avem acces.

Prelucrăm următoarele date personale ale dvs.:

 1. Date de identificare, adică numele și prenumele, eventual C.U.I. și C.I.F, în cazul achiziției pe firmă;
 2. Date de contact, adică adresa de e-mail, adresa de corespondență, adresa de facturare, numărul de telefon, contactul bancar și informațiile privind plata;
 3. Date demografice deduse din configurarea și din comportamentul dvs. pe web, adică date privind sexul, data nașterii și limba preferată
 4. Date de acces, adică numele de utilizator și parola. Nu avem acces la parola reală.
 5. Date care apar pe durata existenței contractului – adică produsele achiziționate, volumul serviciilor prestate și segmentul clientului.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Punem la dispoziție datele dvs. personale partenerilor noștri, numai în cazul în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, de ex. în scopul asigurării plății sau a transportului, pentru continuarea contractului de membru pe site-ul nostru, în baza interesului legitim sau în cazul în care v-ați exprimat acordul prealabil privind predarea mai departe a datelor dvs.

Punem la dispoziție datele dvs. personale operatorilor noștri care, bineînțeles, respectă condițiile legale privind protecția datelor personale. Acești operatori prelucrează datele dvs. personale în conformitate cu instrucțiunile noastre, fără ca, prin prelucrare, să aducă atingere drepturilor dvs. Cu acordul dvs., putem pune la dispoziție datele dvs. personale și rețelelor de socializare sau operatorilor instrumentelor de marketing, pentru afișarea unei publicități cu adresă pe alte pagini de internet.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal?

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe site-ul nostru https://alvik-jewellery.com/. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Ce drepturi aveți

Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției.

După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.