Termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://alvik-jewellery.com/

1. Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE:

 • reprezintă magazinul online Alvik jewellery, care se afla la adresa https://alvik-jewellery.com/, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informaţii detaliate despre produs, preţul acestuia, materialul din care este realizat etc.

Alvik jewellery:

 • reprezintă societatea Alvik Design Srl, cu sediul in Brasov, Str. Berzei 7, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J08/201/2017 si având Codul Unic de Înregistrare CIF 37008720, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR:

 • reprezintă persoana care accesează magazinul online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si condițiile magazinului online.

2. Conținutul site-ului

 1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Alvik jewellery și produsele comercializate.
 2. Informațiile sunt puse la dispoziția utilizatorilor, in mod gratuit.
 3. Alvik jewellery este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra design-ului si continutului acestuia.
 4. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Alvik jewellery, prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Uilizatorul site-ului are urmatoarele obligatii:

a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;

b) de a utiliza Magazinul într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;

c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul Magazinului informaţii comerciale incorecte;

d) de a utiliza Magazinul într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul Magazinului;

e) de a folosi informaţiile publicate în paginile magazinului doar în scop personal.

4. Limitarea răspunderii Alvik Design Srl

Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

 • Alvik jewellery nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.
 • In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.
 • Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate.
 • In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
 • In cazul epuizării stocului comanda va fi anulata, clientul urmand a fi notificat in acest sens de catre reprezentantul Alvik jewellery. Pentru comenzile achitate se va proceda la restituirea contravaloarii in contul din care a fost efectuata plata.
 • Alvik jewellery își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.
 • Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor de către utilizator.

Nota – orice intervenție neautorizata, duce implicit la pierderea garanției produsului!

5. Pierderi/Costuri suplimentare.

Alvik jewellery nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

Alvik jewellery nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului.

6. Livrarea.

Produsele sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin butonul “Trimite comanda”.

Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Alvik jewellery isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la informațiile nostre privind termenii si conditiile site-ului vă rugăm să ne contactați la office@alvik-jewellery.com